PitestiNamePrijs van 1600KVA-transformatorPrijs verkoop

  • vrijgavetijd:2022-04-28 23:51:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:355
  • Korte omschrijving:

    PitestiName,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Exploitatie van transformatoren met olieond

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

PitestiNameDe interne markt voor transformatoren is traag

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Chakwal.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


PitestiNamePrijs van 1600KVA-transformatorPrijs verkoop



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

kennisElektrische transformator

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,PitestiName33kV-krachttransformator,PitestiNameElektrische transformator-olie ondergedompeld, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


PitestiNamePrijs van 1600KVA-transformatorPrijs verkoop



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Eisen inzake inspectieVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Sommige zijn gebonden met plastic tape,PitestiNameRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatoren, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

PitestiNameEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Dry type transformator bedrijf

PitestiNameOverige productinformatie
  • WazeCity in GermanyMechanische vaste instapbrugNieuwe hardingstechnologie

    WazeCity in GermanyMechanische vaste instapbrugNieuwe hardingstechnologie

  • Mesa.kgmHydraulische druk op vaste instapkasHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    Mesa.kgmHydraulische druk op vaste instapkasHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • XinlePodiumstijlplatformRechttrekken proces

    XinlePodiumstijlplatformRechttrekken proces

  • DenemarkenInstallatie van een kleine liftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

    DenemarkenInstallatie van een kleine liftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

  • Port Laoise10 meter hydraulisch hefplatformMarktvraagpotentieel

    Port Laoise10 meter hydraulisch hefplatformMarktvraagpotentieel

  • Nieuwe SongqiHydraulische heftruck voor platformsWat te doen na analyse?

    Nieuwe SongqiHydraulische heftruck voor platformsWat te doen na analyse?

  • Hejin.Speciaal hydraulisch hefplatform voor winkelcentraVerpakkingsstrategie

    Hejin.Speciaal hydraulisch hefplatform voor winkelcentraVerpakkingsstrategie

  • MentougouHydraulisch mobiel hefplatformTechnische parameters van botdensitometer:

    MentougouHydraulisch mobiel hefplatformTechnische parameters van botdensitometer:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!